28.12.2020 року у залі МЦКД відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради, на яку було запрошено керівників закладів дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної освіти та методисти методичної служби.

     Зібрання розпочалось святковими передноворічними вітаннями від творчого, талановитого колективу Тальнівського міського центру культури та дозвілля, який порадував освітян живим професійним співом.

     Начальник відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради Раїса Карман та голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Людмила Нестругіна нагородили дипломами та грошовими преміями переможців І (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2021»:

  • Левченко Аллу Василівну, учителя математики Тальнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№ 2 за зайняте І місце у міському етапі та І місце в обласному етапі конкурсу у номінації «Математика»;
  • Рябкову Людмилу Петрівну, учителя трудового навчання Тальнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№ 2 за зайняте І місце у міському етапі конкурсу у номінації « Трудове навчання»;
  • Рябу Вікторію Іванівну, учителя української мови та літератури Тальнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 за зайняте ІІІ місце у міському етапі конкурсу у номінації «Українська мова».

      Також було відзначено тренера-викладача Тальнівської  ДЮСШ Бабоя Івана Васильовича за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток спорту Тальнівщини та підготовку бронзового призера чемпіонату Європи з боксу серед молоді.

         Усі заклади дошкільної освіти були нагороджені дипломами та ігровими розвивальними килимками за участь у онлайн-фестивалі «Соняшник» серед дітей дошкільного віку, організованого і проведеного відділом освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради. Кошти на придбання призів були виділені відділом культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради.

     На колегії було розглянуто різнопланові питання : «Про виконання Комплексної Програми «Освіта Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади на 2017-2021 роки» у 2020 році», « Про виконання Програми впровадження у закладах освіти Тальнівської міської ради Нової української школи на 2019-2022 роки у 2020 році», «Про виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту в Тальнівській міській об’єднаній територіальній громаді на 2018-2020 роки у 2020 році».

       Також було ухвалено рішення про затвердження плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської на 2021 рік.

Відділ освіти молоді та спорту Тальнівської міської ради висловлює вдячність колективу та начальнику відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради Старовойтовій Любові, колективу та директору Тальнівського МЦКД Сапізі Василю за допомогу у проведенні заходів.